Betonrenovatie in De Panne

Herstellen van betonrot in De Panne

 

Wij zorgen voor betonrenovaties, betonherstellingen, herstellen van betonrot in De Panne en Adinkerke.

Betonrot treedt op wanneer het wapeningsstaal roest en daardoor het beton gaandeweg barst, afbrokkelt en zodoende zijn sterkte verliest.

De oorzaken kunnen velerlei zijn. Ofwel is: de wapening onvoldoende ingewerkt, het beton van minderwaardige kwaliteit, verhardingsversneller gebruikt, een impact op het beton geweest, een ongunstig (zee)klimaat van tel.

Betonbescherming in De Panne

 

Betonbescherming betekent dat preventieve lagen worden gelegd, meestal onder de noemer van coatings en weerstand biedend tegen externe invloeden zoals (zure) regen, zonlicht, dooizouten en extreme temperaturen.

Probleemstelling, goede ondergrondvoorbereiding, keuze van de juiste producten en zorgvuldige uitvoering zijn 4 essentiële punten.

Balkonrenovatie in De Panne

 

Betonnen balkons en galerijen maar ook kolommen, balken, kroonlijsten, plafonds en trappen zijn van nature kwetsbare constructies, meer onderhevig aan beschadigingen of in sommige gevallen foutief uitgevoerd, bijvoorbeeld door gebrek aan waterdichtingslaag.

Betonrot bij balkons manifesteert zich door sporen van water aan de onderzijde, afbladderende verf of blazen, afbrokkelend beton, kalkafzetting, scheurvorming.

 

Contacteer ons nu voor alle betonrenovaties en betonherstellingen in De Panne

Betonherstelling doen we in regio De Panne en vereist snel ingrijpen en omvat:

  • Reinigen tot op het blote ijzer en ontroesten
  • Hier en daar vervangen van de bewapening
  • Eventueel plaatsen van lokale bekisting
  • Primerlaag en betonherstelmortel met lage water/cementfactor aanbrengen en uitplamuren
  • Hydrofoberen
Banner image
VOOR
Banner image
NA